Jurgen Klopp želi Wijnalduma nadomestiti s Sergejem!

Nogomet 12. Jun 202111:00 > 11:01
getty

Angleški mediji poročajo, da si Liverpool želi, kot zamenjavo za Ginija Wijnalduma, na Anfield pripeljati vezista Lazia Sergeja Milinkovića-Savića.

Že pred časom je bilo jasno, da Gini Wijnaldum z Liverpoolom ne bo podaljšal pogodbe. Nizozemec se je kot prost nogometaš preselil k PSG-ju, Jurgen Klopp pa že išče zamenjavo zanj.

Čeprav Sergej Milinković-Savić nima podobnih nogometnih karakteristik kot Wijnaldum, angleški mediji poročajo, da je vodstvo Liverpoola “vrglo oko” nanj.

Zastopnik Sergeja je bivši srbski golgeter Mateja Kežman, ki je pred dnevi poskrbel za prestop 20-letnega Dimitrijeja Kamenovića iz Čukaričkega v Lazio. Sedaj naj bil si prizadeval, da bi Milinkovića-Savića iz Rima spravil v mesto Beatlov.

Milinković-Savić je sicer pred kratkim podpisal novo pogodbo za Laziom, kar pomeni, da bodo morali Redsi zanj odšteti precej denarja.

26-letni zvezni nogometaš je v minuli sezoni Serie A dosegel 8 golov in dodal 10 asistenc na 32 tekmah. Gre za tehnično brezhibno podkovanega nogometaša, ki ima dober pregled nad igro, toda mnogi menijo, da njegova delovna etika ni na ravni, ki je potrebna za Premier ligo.

Komentari

Vaš komentar