Kane zapušča Tottenham, a ostaja v Premier ligi?

Nogomet 22. Mar 202117:04 > 17:06 0 komentarjev
Harry Kane
Harry Kane poskuša z že videno taktiko in izpustil zbor ekipe. Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Angleški mediji že več dni izpostavljajo nezadovoljstvo Harryja Kane pri Tottenhamu. Reprezentančni napadalec naj bi si močno želel spremembe, prestopil pa bi rad v klub, kjer bo lahko osvajal lovorike.

Številni angleški novinarji so prepričani, da je glavni kandidat za ulov Kana Manchester City. Meščani že dolgo čakajo na priložnost, da pripeljejo kapetana angleške reprezentance, kot kaže pa so jo končno dočakali.

Predsednik Tottenhama Daniel Levy si sicer ne želi izgubiti prvega zvezdnika svoje ekipe, morebitne kupce pa skuša odgnati z visoko ceno. Če bo Manchester City želel pripeljati Harryja Kana, potem bo moral zanj odšteti kar 120 milijonov funtov.

Zaradi trenutne negotove finančne situacije, ki jo je povzročila pandemija koronavirusa, ne ge pričakovati, da bo imel Manchester City v lovu na Kana veliko konkurence.

City je navkljub krizi še eden izmed redkih klubov, ki je še vedno zmožen takšnih odškodnin. Če bo Pep Guardiola upravo prepričal, da je Kane nujen nakup, bi do posla vsekakor lahko prišlo.

Harry Kane je v tej sezoni v odlični formi. Na 26 tekmah je vpisal 16 golov in 13 asistenc, pogodba s Tottenhamom pa se mu izteče leta 2024.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!