Klopp: Vem, da nas kritizirajo, to je v redu

Jurgen Klopp
Foto: REUTERS/Bernadett Szabo

Menedžer Liverpoola Jurgen Klopp je bil zadovoljen po zmagi svojih varovancev proti Sheffield Unitedu. V izjavi za medije je bil še posebej zadovoljen s predstavama Roberta Firmina in Curtisa Jonesa.

Liverpool je proti Sheffield Unitedu prišel do prve zmage po štirih zaporednih porazih v Premier ligi. “Ko smo igrali tako kot smo želeli igrati, Sheffield United ni imel rešitve za nas. To smo želeli pokazati v čim večji meri. Oni so izgubili veliko tekem, vendar so to bile zelo negotovoe tekme. Mi smo si v prvem polčasu ustvarili veliko priložnosti, mislim, da bi lahko dosegli tri zadetke. Moramo izboljšati realizacijo. Vem, da nas bodo ljudje kritizirali in odpisovali, to je v redu. Mi igramo našo igro – ne moremo se uvrstiti v Ligo prvakov, če ne bomo imeli dobrih rezultatov. Nadaljevali bomo v tem ritmu,” je dejal Jurgen Klopp.

Redsi so trenutno na šestem mestu s 43 točkami, eno manj od petega Chelseaja, West Ham ima na četrtem mestu 45 točk. “Številni so govorili, da je Firmino dosegel gol, a so ga zapisali kot avtogol, komu je to mar? To se računa zanj, če ni v statistiki, meni to ni pomembno. Kar se tiče Curtisa Jonesa, gre za vrhunskega igralca, trenutno tako igra. Bolj bi moral biti vključen v situacije nevarne za gol. Kot povsod, je tudi tukaj prostor za napredek,” je dodal menedžer Liverpoola.

Aktualni angleški prvaki se bodo v četrtek v Premier ligi pomerili s Chelseajem, tri dni kasneje pa bodo prav tako na Anfieldu gostili še Fulham.

Komentari

Vaš komentar