Opiti angleški zvezdnik v lokalu kazal mednožje (VIDEO)

Nogomet 8. Mar 202312:15
Foto: Profimedia

Zvezdnik angleške izbrane vrste in član ekipe Man City Kyle Walker s svojim neprimernem veseljačenjem znova polni angleške tabloide. Ne samo, da je 32-letni bočni branilec pregloboko pogledal v kozarec, močno opit je med drugim gostov lokala razkazoval svoje mednožje.

Incident se je zgodil v poznih popoldanskih urah. Walker se je v bar pripeljal z minibusem v družbi prijateljev, a že takrat se mu je videlo, da je vidno opit. Hitro je pristopil do naključnih žensk ter jim pokazal svoje mednožje. Medtem ko so bili gostje zgroženi, so se njegovi prijatelji smejali in zabavali. Vajo je angleški zvezdnik ponovil tudi pri ženski toaleti, kasneje pa so kamere posnele, da je Walker z gostjo lokala tudi plesal in jo božal po prsih, razkrivajo posnetki kamere lokala.

Walkerjeve sramotne norčije so se zgodile 24 ur po tem, ko je svoji ekipi pomagal premagati Newcastle United z 2:0. “Igralci bodo dobili dva dneva prosto. Nočem jih videti, oni nočejo videti mene,” je dejal trener Cityja Pep Guardiola, oče štirih otrok, ki je v preteklosti že skrbel za jezo svoje žene Annie, pa je krajše počitnice izkoristil.

Na koncu pozabil plačati račun

Med eno uro in pol dolgim šopirjenjem je Walker spil eno pivo, na koncu pa za češnjo na vrhu torte pozabil plačati račun v višini 250 funtov. Natakar je za njim stekel s terminalom, a močno opiti nogometaš na koncu ni našel niti denarnice. K sreči ga je rešil eden izmed prijateljev, ki je tisti čas že sedel v minibusu.

Angleški tabloidi so mnenja, da bi lahko imelo Walkerjevo pijančevanje tudi nadaljevanje, saj je javno razkazovanje genitalij kaznivo. Kaj lahko mi na vrata potrka tudi policija in ga, če bo imel srečo, denarno kaznuje. Za tako početje je sicer zagrožena tudi zaporna kazen do dveh let.

Anglež v preteklosti že opozoril nase

To ni prvi Walkerjev skok čez plot. Prvič ga je njegova najstniška ljubezen Annie postavila pred vrata, ko je nekdanja TV zvezda Laura Brown leta 2019 razkrila, da sta z nogometašem večkrat “divjala” v njegovem Bentleyju. Leto kasneje je prišla v javnost vest, da manekenka Lauryn Goodman pričakuje njegovega otroka, nekaj dni kasneje pa si je Walker rezerviral tudi dve prostitutki za štiriurni seks.

Annie mu je do zdaj  vse odpustila, mogoče je malce pomagal tudi 250 tisoč funtov vredni zaročni prstan.

Komentari

Vaš komentar