“Liverpool me bolj pogreša, kot jaz njega”

Premier Liga 21. Jan 20219:53 0 komentarjev
Chris Brunskill/Getty Images

Dejan Lovren je razkril, da mu je Jurgen Klopp zaupal, da manjka ekipi, vendar je dodal, da ne obžaluje odločitve, da je zapustil Anfield.

Dejan Lovren je Liverpool zapustil poleti po šestih letih in 185 odigranih tekmah. Hrvat je z Liverpoolom osvojil Premier ligo, Ligo prvakov in svetovno klubsko prvenstvo.

“Ne obžalujem, ker sem odšel. To je bila moja odločitev in ne obračam se nazaj,” je Lovren dejal za Sport Ekspres.

Ni mi bilo lahko zadnje leto, ko nisem igral, toda sedaj je vse drugače. Mislim, da me Liverpool bolj pogreša, kot jaz njega. To ve tudi Jurgen Klopp, ker se pogosto pogovarjava. Tudi nedavno mi je napisal, da jim manjkam,” je dodal Lovren.

Hrvaški branilec je dejal, da se je od Jurgena Kloppa veliko naučil, ter da vse skupaj poskuša prenesti na svoje igre pri Zenitu. “Poimenujmo to delovne navade. Klopp od igralca zahteva, da naporno dela. Zato želim pokazati vsem, da ni pomembno ali igraš proti Arsenalu iz Tule, Laziu ali Borussii Dortmund. Moraš pokazati enako željo. To sem se naučil pri Liverpoolu. Ne moreš biti na najvišjem nivoju samo proti Chelseaju ali Manchester Unitedu. Ves čas moraš igrati na visokem nivoju,” je sklenil Dejan Lovren.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!