Manchester United našel menjavo za Ronalda?

Nogomet 24. Nov 202214:31
Foto: guliverimage

Nizozemski reprezentant Cody Gakpo naj bi bil blizu prestopa v Manchester United. Rdeče vrage bi lahko okrepil že januarja.

Cody Gakpo se trenutno mudi na svetovnem prvenstvu, kjer je na prvi tekmi Nizozemske zabil za vodstvo svoje reprezentance z 1:0 proti Senegalu; tekmo so tulipani na koncu dobili z 2:0.

Gakpo je v letošnji sezoni izjemno vroč. Na 24 tekmah v dresu PSV-ja je dosegel 13 zadetkov in dodal kar 17 asistenc. Forma je zbudila veliko pozornosti in zanimanja s strani drugih klubov, najresneje pa se zdaj zanj zanima Manchester United. Po poročanjih portugalskega novinarja Pedra Almeide naj bi bil Gakpo blizu podpisa za rdeče vrage.

Manchester United še naprej krepi nizozemsko falango v klubu. Po prihodu trenerja Erika ten Haga so podpisali levega bočnega branilca nizozemske reprezentance Tyrella Malacio, iz amsterdamskega Ajaxa pa sta prispela tudi branilec Lissandro Martinez in napadalec Antony.

Gakpo bi zapomnil praznino, ki jo je za seboj pustil Cristiano Ronaldo, s katerim je Manchester United sporazumno prekinil pogodbo.

Komentari

Vaš komentar