Ronaldo Old Trafford zapustil kar med polčasom

Nogomet 1. Avg 20228:36 0 komentarjev
FOTO: Guliverimages.

S tekmo proti Rayu Vallecanu je v novo sezono v nedeljo naposled vstopil tudi Cristiano Ronaldo. Portugalski nogometaš na pripravljalni tekmi, ki se je končala brez zmagovalca (1:1), ni navdušil, saj je za Manchester United odigral le uvodni polčas.

Ronaldo, se je sploh prvič v novi sezoni znašel v začetni postavi Manchester Uniteda, iz katerega naj bi si sicer želel oditi. Slavni Portugalec je zaradi družinskih obveznosti izpustil večji del priprav svojega kluba, moštvu pa se je pridružil šele v začetku minulega tedna. Nedeljski nastop na tekmi proti Rayu Vallecanu je bil tako njegov sploh prvi v rdečem dresu po kar 85 dneh.

Glede na to, da se je Manchester United že v soboto pomeril proti madridskemu Atleticu (0:1), so pri angleškem predstavniku tokrat priložnost dobili predvsem mlajši nogometaši, za dodatne izkušnje pa je poskrbel prav Ronaldo. A 37-letnik se ni naigral, saj je nastopil le prvih 45 minut in bil celo med najslabšimi posamezniki na igrišču.

Namesto njega je v nadaljevanju v igro vstopil Amad Diallo, ki je rabil vsega dve minuti, da se je vpisal med strelce. A zadetka Ronaldo ni videl, saj ga v drugem delu ni bilo več na klopi, potem ko je Old Trafford zapustil predčasno, kar ni ušlo navijačem rdečih vragov. Ti so svoje nezadovoljstvo nad ravnanjem nogometnega zvezdnika izrazili na družbenih omrežjih, številni pa so se obregnili tudi nad njegovo objavo na twitterju, kjer je zapisal, da je vesel vrnitve.