Tottenhamove trenerske iskalne akcije vendarle konec

Nogomet 9. Jun 202121:31 > 21:38
Paulo Fonseca. Foto: guliverimage

Paulo Fonseca bo po poročanju italijanskih medijev novi trener Tottenhama. Londonski klub je očitno vendarle našel trenerja za naslednjo sezono.

48-letni Portugalec je v letošnji sezoni vodil Romo, s katero pa ni bil preveč uspešen. Klub iz Rima je v italijanski ligi zasedel sedmo mesto in se tako uvrstil le v evropsko konferenčno ligo. Enako usodo je v letošnji sezoni Premier lige doživel tudi Tottenham. Ekipi bosta tako skupaj igrali v novoustvarjenem tretjerazrednem tekmovanju.

Paulo Fonseca naj bi podpisal triletno pogodbo s klubom iz severnega Londona. Portugalec je doslej vodil že številne klube, med drugim Romo, Shakhtar iz Donecka, Brago in Porto.

Fonseca je po koncu sezone Romo zapustil, nadomestil pa ga je rojak in bivši trener Tottenhama in Jose Mourinho. Kluba sta si tako izmenjala Portugalca, ki sta ju vodila v pretekli sezoni.

Tako se nadaljuje izjemno pestro poletje kar se tiče menjav trenerjev klubov. V Italiji so trenerje zamenjali praktično vsi največji klubi (Juventus, Inter, Napoli, Lazio, Roma, Fiorentina).

Komentari

Vaš komentar