Zouma razjezil tudi nekdanjega UFC prvaka

Premier Liga 11. Feb. 202210:33 > 12:34
Delite:
Jan Blachowicz
Foto: Jason Silva / AGIF via AP

Nogometaš West Hama Kurt Zouma se je z nečloveškim izživljanjem nad svojim hišnim ljubljenčkom prislužil številne glasne kritike. Francoz je s svojim početjem razjezil tudi poljskega MMA zvezdnika Jana Blachowicza.

Na enem izmed posnetkov, ki ga je v javnost lansiral angleški tabloid The Sun, je Kurt Zouma mačko držal v roki, jo odvrgel in brcnil.

Na drugem posnetku jo je tudi “klofnil”, na tretjem pa proti njej vrgel predmet in jo je začel loviti, v ozadju pa se je lahko slišal smeh snemalca.

Zouma se je za svoje početje že opravičil, čeprav je jasno, da bo trajalo nekaj časa preden bo spral črn madež. Ob številnih ostrih obsodbah s strani društev za zaščito živali, so dejanje Zoume obsodili tudi njegovi številni stanovski kolegi in preostali športniki. Peticijo, da mora biti nogometaš kazensko preganjan, je podpisalo več kot 110 tisoč ljudi. Nad dejanjem Zoume je naravnost ogorčen tudi nekdanji UFC prvak v poltežki kategoriji Jan Blachowicz.

“Če si tako nevaren, poskušaj udariti mene. Kakšen d***. Brez tolerance do nasilja nad živalmi,” je na Twitterju zapisal Poljak.

Komentari

Vaš komentar