Prihodnost Mbappeja je povsem odprta

Nogomet 14. Okt. 202110:28
Delite:
Mauricio Pochettino še ni izgubil upanja, da bi Kylian Mbappe ostal pri PSG. Foto: Guliverimage

Potem ko je bil Kylian Mbappe poleti blizu selitvi iz PSG-ja v Real Madrid in sta vodilna moža Parižanov Leonardo in Nasser Al-Khelaifi zatrdila, da mladi Francoz ostaja v Franciji, se je z drugačnimi informaciji zdaj oglasil trener Mauricio Pochettino.

Saga okrog prestopa Kyliana Mbappeja je dobila novo poglavje. Potem ko je mladi Francoz pojasnil, zakaj se v Madrid ni preselil že poleti, se je zdelo, da bo Pariz zapustil že januarja. A športni direktor PSG-ja Leonardo in njihov predsednik Nasser Al-Khelaifi sta večkrat zatrdila, da do tega ne bo prišlo, češ da bo Mbappe podpisal novo pogodbo in ostal na Parku Princev. Sploh ker je moštvo z Lionelom Messijem močno okrepljeno.

Zdaj je svojo plat zgodbe predstavil še trener Parižanov Mauricio Pochettino. V intervjuju za radio Marca je dejal, da je prihodnost glede mladega superzvezdnika povsem odprta. “Kylian je v redu fant, ima zelo miren in socialen karakter. Stvari so mu jasne, obožuje nogomet in je zelo zrel za 22 let,” je svojemu varovancu za začetek polaskal Argentinec.

“Kylian bo sprejel odločitev, ki jo mora, naš klub pa bo storil vse, da ga zadrži, saj govorimo o enemu najboljših igralcev na svetu, pa čeprav ima šele 22 let. Zaenkrat smo v položaju, ko so odprte še vse možnosti, v prihodnosti pa se lahko zgodi karkoli. PSG ima ambicije in sredstva, s katerimi ga lahko zadrži in osreči. Možnosti, da si premisli in ostane, torej so,” je še dodal nekdanji trener Tottenhama in razkril, da je novinec v Parizu Sergio Ramos blizu tega, da se pridruži skupinskim treningom.

Komentari

Vaš komentar