Handanović, Rajčević in Zahović podaljšali z Mariborom

Prva liga 24. Maj 201713:29 > 13:41
NK Maribor

Še pred zaključkom sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije so Mariborčani sporočili, da so dosegli sporazum o podaljšanju pogodbe s tremi pomembnimi nogometaši.

Podaljšanje zvestobe letošnjim državnim prvakom so tako obljubili Jasmin Handanović, Luka Zahović in Aleksander Rajčević. Vsi bodo na seznamu ekipe za naslednje tekmovalno obdobje, kljub temu pa bo dogajanje okrog mladega Zahovića zagotovo zanimivo.

Maribor gre skozi tranzicijo, a spoštuje svoje vrednosti. Že dolgo smo imeli sklenjen dogovor z vsemi tremi in zdaj je čas za objavo. Druge novosti sledijo v prihodnjih dneh in tednih. Maribor ima zadeve že pripravljene,” je za klubsko spletno stran povedall športni direktor Zlatko Zahovič.

S temi podaljšanji se ekipa oblikuje, v prihodnje pa bo novic o novostih še več: “Smo v obdobju, ko ima trener čas dobiti vpogled v zmožnosti vseh igralcev, s preizkušanjem različnih rešitev. Kljub temu smo po razpletu vikenda povečali prednost na lestvici, kar pove marsikaj o konkurenci. Mi pa ostajamo na svoji poti. Mi smo Maribor.

Handanoviću, Vijol’čnemu bojevniku za leto 2016, nova pogodba velja do leta 2018, Rajčeviću do 2019, Zahoviću pa do 2020.