"Verjamem, da bo pokazal, da je vreden dresa Olimpije"

Prva liga 15. Jan 201812:23 > 12:25
NK Olimpija Ljubljana

Mladi osrednji branilec Filip Oremović je novi član NK Olimpija Ljubljana. Nogometaš, ki bo čez slab mesec dni praznoval 21. rojstni dan, je z Ljubljančani podpisal pogodbo do konca sezone 2020/21.

Filip Uremović je otrok zagrebškega Dinama. V prvem delu letošnje sezone je nosil dres druge ekipe Dinama, ki v 2. hrvaški ligi po polovici sezone zaseda prvo mesto. Bil je kapetan in na 18 tekmah dosegel tudi en gol.

Dogovor je bil sklenjen hitro, saj smo ugotovili, da imamo iste cilje. Filipa odlikuje izjemen karakter. Je delaven, marljiv in ambiciozen fant. Njegove največje nogometne kvalitete so hitrost, agresivnost in dobra igra v skoku. Verjamem, da bo pokazal, da je vreden dresa Olimpije,” je ob podpisu pogodbe dejal prvi kadrovnik zmajev Mladen Rudonja.

Zelo sem srečen in zadovoljen. Olimpija je velik klub s prekrasnimi navijači. Najbolj pomembno je, da se klub bori za naslov v prvenstvu in pokalu. Vse se je odvilo zelo hitro in lahko rečem, da sem presrečen ob prihodu v Olimpijo,” pa je ob podpisu dejal postavni osrednji branilec.

Uremović se bo novim soigralcem pridružil že na ponedeljkovem dopoldanskem treningu.