Olimpijo zapustila še četverica

Prva liga 1. Feb 201913:35 > 13:42
NK Olimpija Ljubljana

V preteklih dneh je vodstvo nogometnega kluba Olimpija po pogovorih s četverico nogometašev in njihovimi zastopniki doseglo dogovor o predčasni prekinitvi pogodbe.

Olimpijo so predčasno zapustili Aljaž Krefl, Rijad Kobiljar, Danijel Avramovski in Kingsley Boateng. “Predčasna prekinitev pogodb z navedenimi nogometaši je sestavni del strategije zniževanja stroškov, ki jo klub izvaja od začetka decembra 2018,” so ob tem zapisali pri Ljubljančanih in dodali, da  so našteti nogometaši v preteklih sezonah zelo redko nastopili v zeleno-belih dresih, nekateri praktično sploh niso igrali, zato so se z njimi pogovorili in dosegli soglasje o tem, da je nadaljevanje takega stanja škodljivo tako za klub kot za njihovo nadaljnjo športno pot.

Zmaji so se četverici odpisanih še zahvalili za konstruktivno sodelovanje v klubu in za izkazano razumevanje v pogajanjih ter jim zaželeli še veliko uspehov v nadaljevanju športne kariere.

Medtem se je ekipa pod vodstvom Roberta Pevnika že odpravila na osrednji del priprav v turški Belek. Zmaji bodo v Turčiji ostali do 13. februarja in v tem času igrali štiri prijateljske tekme, njihovi nasprotniki bodo Dunajska Streda, St. Polten, Olimpik Donetsk in Lokomotiva Tashkent.