Bravo, Bravo! Gril se seli v Nemčijo!

Prva liga 13. Dec 201915:34 > 15:41
NK Bravo

Domen Gril, eden izmed najbolj nadarjenih slovenskih mladih vratarjev, je prestopil k nemškemu prvoligašu TSG Hoffenheim.

Domen Gril je z nemškim prvoligašem podpisal štiri in pol letno pogodbo, vendar se zaenkrat še ne poslavlja iz Ljubljane. Do konca sezone 2019/20 bo namreč kot posojeni igralec ostal v NK Bravo, v tem času pa bo lahko zaključil šolo, opravil maturo in se nato prek poletja preselil v Nemčijo. Gre za največji prestop v zgodovini NK Bravo in dodatna potrditev dobrega dela z mladimi in obetavnimi nogometaši.

“Vesel sem, da so me pri TSG Hoffenheimu opazili in želeli pridobiti v svoje vrste, kjer bom imel možnost nadgraditi svoje nogometno znanje. Hvaležen sem NK Bistrica, kjer sem se pod vodstvom trenerja Vita Martinčiča naučil nogometnih osnov, ki sem jih kasneje imel možnost nadgraditi pri NK Bravo. Izpostavil, bi vse moje vratarske trenerje (Mateja Planinca, Mladena Dabanoviča, Primoža Kračuna, Luko Grešaka), ki so mi vsak na svoj način predali svoje znanje. Seveda pa moram izpostaviti trenerja vratarjev Miho Obreza, ki me je pri NK Bravo vzel pod svoje okrilje in moje znanje ter talent izpilil do te mere, da sem postal zanimiv nemškemu prvoligašu Hoffenheimu. Sam sebi sem dokazal, da lahko z močno željo, vztrajnostjo in trdim delom prideš na zelo visok nivo, kjer bo potrebno ponovno pokazati vse svoje znanje in talent, da bi se prebil med najboljše,” je povedal Domen Gril.