Maribor naj se bori za drugo mesto, tja spada!

Prva liga 5. Feb 201720:47 > 21:10
NK Olimpija/SPS

Današnja novinarska konferenca ljubljanskega kluba je bila sklicana z namenom, da prvaki predstavijo najnovejšo okrepitev - Branka Ilića. Neprijetna, morda celo neprimerna novinarska vprašanja pa so poskrbela, da sta Milan Mandarić in Rajko Stojić nadaljevala besedno igro z Mariborom...

Po tem, ko so Ljubljančani predstavili Ilića in spregovorili nekaj besed o dosedanjem kadrovanju in načrtih pred zaključkom prestopnega roka, je enega izmed novinarjev zanimal odziv Olimpije na besede trenerja Maribora Darka Milaniča, ki je pred kratkim dejal, da se “ne spomni, kdaj je bil v Ljubljani nazadnje red”.

Vodilni dvojec aktualnega slovenskega prvaka ni ostal dolžan, najprej se je oglasil Mandarić.Mi skrbimo samo za en klub. In to je Olimpija. Skrbimo samo zase. Če v Mariboru govorijo o našem kaosu, je to njihova stvar. Ne želimo z njimi o tem razpravljati,” je sprva dejal prvi mož Olimpije in potem še bolj zbodel večne tekmece: “Želim jim veliko sreče pri borbi za drugo mesto, kamor spadajo.”

Stojić pa je dodal: “Naredili smo tisto, kar Maribor šele čaka. In kdo ve, kdaj bodo to naredili. Vi pa ocenite, kdo je v prednosti.”