Olimpija pripeljala Bagarića in Ljiaskova

Prva liga 10. Avg 202012:32 > 12:35
NK Olimpija Ljubljana

Olimpija pospešeno sestavlja ekipo za novo sezono. Po Urošu Korunu in Maticu Finku sta se ljubljanski zasedbi pridružila dva tuja nogometaša. Dražen Bagarić igra v konici napada, Angel Ljiaskov pa se najbolje znajde na položaju bočnega branilca.

  “Vesel sem, da sem podpisal za velik klub, kot je Olimpija. Vem, v kakšen klub prihajam, in upam, da mi bo uspelo izpolniti pričakovanja trenerja ter ostalih,” je po sklenitvi enoletnega dogovora dejal Bagarić. Visokorasli napadalec v višino meri kar 193 centimetrov, na Dunaju rojeni Hrvat pa se v Slovenijo seli kot prost nogometaš. Nazadnje je igral za bosansko-hercegovškega prvoligaša Široki Brijeg.

Ljiaskov se je z Ljubljančani dogovoril za dveletno sodelovanje. Dvaindvajsetletni Bolgar pa se v Olimpijo seli iz vrst sofijskega CSKA-ja, ki ga je v minuli sezoni posodil v Botev Vratsa. “Počutim se zelo dobro. Prišel sem v dober klub in novi soigralci so me lepo sprejeli. Upam, da bom v dresu Olimpije prikazal dobre predstave, si prislužil spoštovanje trenerja in tehničnega osebja ter seveda naklonjenost navijačev,” pravi bočni branilec, ki je pred dvema letoma zaigral tudi za člansko izbrano vrsto Bolgarije.

Ljubljančani sezono pričenjajo v četrtek, ko bo v Stožicah gostovala Gorica.