Brez golov in zmagovalca v Domžalah

Nogomet 12. Mar 202217:15 0 komentarjev
FOTO: Uroš Skaza.

Nogometaši Domžal in Kalcerja Radomelj so se v 27. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 0:0.

Domžalčani, ki so pogrešali kaznovanega kapetana Senijada Ibričića, in Radomljani so se v sosedskem obračunu razšli brez zadetkov, kar je tudi primeren razplet glede na samo dogajanje na zelenici. Domžale ostajajo šeste, Radomlje pa osme.

Radomljani so bili v ne posebej razburljivem prvem polčasu podjetnejši tekmec, nekajkrat so zagrozili v kazenskem prostoru domačih, med drugim pa je v 32. minuti Tomislav Mrkonjić žogo poslal mimo gola. Pozneje je v okvir gola streljal Ivan Ćalušić, a preslabo za Ajdina Mulalića, ki je ostal nepremagan tudi v 44. minuti po Ćalušićevem strelu z glavo.

FOTO: Uroš Skaza.

V drugem polčasu je najprej takoj na začetku neuspešno poskusil Gedeon Guzina, sicer pa se je nadaljevala tekma z zelo malo razburljivimi trenutki, zatišje pa sta nato v 63. in 65. minuti delno prekinila malce premalo natančna poskusa Mrkonjića pri Radomljah in Marka Martinovića pri Domžalah.

Sledilo pa je spet obdobje praktično brez vsakršne nevarnosti za enega ali drugega vratarja, šele v 88. minuti pa so prvi strel v okvir gola sprožili domačini, z glavo je streljal Arnel Jakupović, toda Emir Velić ni imel veliko dela.

Malce bolj nevarno je bilo še v 90. minuti, ko Mrkonjiću pred golom ni uspelo priti do žoge po podaji z leve strani.

Domžalčani bodo v 28. krogu prihodnjo nedeljo gostovali pri Olimpiji, Radomljani pa bodo dva dni prej gostili Bravo.

Domžale – Radomlje 0:0

Športni park, gledalcev 300, sodniki: Vinčić, Klančnik, Kovačič.

Domžale: Mulalić, Žinič, Dobrovoljc, Klemenčič, Šoštarič Karič, Pišek (od 91. Podlogar), Husmani, Saitoski (od 58. Martinović), Perc (od 58. Jurilj), Jakupović, Vuk (od 74. Markuš).
Kalcer: Velić, Primc (od 78. Blaić), Guček (od 73. Bumbu), Mužek, Rugašević (od 83. Jazbec), Zabukovnik, Ćalušić, Šarić, Cerar, Mrkonjić, Guzina.

Rumeni karton: Žinič.

Potek tekme v živo:

Konec tekme! V zadnjem delu tekme se v Domžalah ni zgodilo praktično nič. Tekma se je končala z remijem brez zadetkov. Končni rezultat 0:0.

66. minuta: zdaj so bili pri strelu Domžalčani, z volejem je poskusil Martinović. Tudi on ni zadel.

63. minuta: velika priložnost za Radomlje. Mrkonjić je bil povsem osamljen na levi strani, a z nekaj metrov zgrešil cilj.

Priložnost Mrkonjića:

57. minuta: Domžale še naprej igrajo slabo, so pa imele zdaj priložnost za vodstvo. Najprej je poskusil Vuk, potem pa je z roba kazenskega prostora streljal še Karić, a povsem zgrešil cilj.

Začetek drugega polčasa!

Polčas! V prvih 45 minutah nismo videli golov in niti ne preveč dobrega nogometa.

43. minuta: velika priložnost za Radomlje. Po prostem strelu z leve strani je do strela z glavo z nekaj metrov prišel Guček, ki pa ni zadel.

Priložnost Gučka:

32. minuta: zdaj pa lepa priložnost za najbolj nevarnega nogometaša Radomelj Mrkonjića, ki je prišel do strela v kazenskem prostoru, a ni bil dovolj natančen.

30. minuta: še naprej brez večjih priložnosti, še naprej so podjetnejši nogometaši Radomelj in še naprej izid – 0:0.

15. minuta: za nami je uvodni del tekme, za zdaj večjih priložnosti še ni bilo, podjetnejši pa so nogometaši Radomelj.

9. minuta: prva priložnost je pripadla Domžalam. Po podaji Karića je s strelom z glavo poskusil Vuk, ki pa ni zadel.

Priložnost Vuka:

Začetek tekme v Domžalah!

Začetni postavi:

#social-embed_1

#social-embed_2