Domžalčani so se razšli s prvim vratarjem Mulalićem

Nogomet 16. Jun 202314:18 0 komentarjev
Ajdin Mulalić
(Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale)

Nogometnega prvoligaša Domžale zapušča dolgoletni vratar Ajdin Mulalić, ki bo kariero nadaljeval v Bosni in Hercegovini.

Mulalić, ki je med vratnicama domžalske zasedbe stal kar šest let, zapušča Športni park in se kot prost igralec seli k sarajevskemu Željezničarju, so sporočili iz kluba ob Kamniški Bistrici.

“Dolga leta smo bili skupaj, sedaj pa je čas za slovo. Pred mano je nov izziv, ki se ga zelo veselim, a preden odidem se želim vsem zahvaliti za prekrasnih 13 let. V Slovenijo sem prišel kot kadet. Ni bilo lahko. Z veliko dela, odrekanja in potrpljenja sem z leti uspel priti zelo daleč. Imel sem podporo staršev, prijateljev in kar je najpomembneje kluba. V Domžalah sem spoznal zares ogromno ljudi, ki so pozitivno vplivali na moj razvoj,” je ob slovesu za klubsk ospletno stran dejal Mulalić.

Osemindvajsetletni vratar je v Domžale prispel leta 2010 in sprva bil kar nekaj časa del mladinskega pogona. V članskem nogometu se je kalil v Iliriji in Zarici iz Kranja, po vrnitvi v klub pa je v šestih letih v vseh tekmovanjih za rumene zbral 156 nastopov. Debitiral je v sezoni 2017/18 in se tedaj s soigralci razveselil tudi pokalne lovorike.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!