Dvomov ni več: Miha Kompan Breznik okrepil Muro

Nogomet 2. Jan 202218:08 > 18:143 komentarji
Foto: NŠ Mura

Potem ko so v soboto pri Olimpiji užaljeno sporočili, da jih zapušča talentirani Miha Kompan Breznik, je dan kasneje mladi 18-letni bočni branilec okrepil Muro in s slovenskimi prvaki podpisal pogodbo do junija 2024.

Na Fazaneriji navdušeni, v pogovoru še s tremi

“Zelo sem zadovoljen, da smo uspeli v Fazanerijo pripeljati nogometaša, kot je Miha Kompan Breznik. Gre za enega najbolj nadarjenih mladih nogometašev v Sloveniji, ki je Muro prepoznal kot najboljšo destinacijo za svoj nogometni razvoj. To je še en dokaz več, da v Murski Soboti delamo dobro in uresničujemo vizijo, da bi v črno-belem igralo kar največ nadobudnih mladih slovenskih nogometašev. Verjamem, da bo dodana vrednost tej ekipi. V tem trenutku pa se pogovarjamo še s tremi mladimi nogometaši iz slovenskega prostora, več pa bo znanega v prihodnjih dneh,” pravi športni direktor Denis Rajbar.

Najstnik je v slovenski ligi za Olimpijo debitiral kot sedemnajstletnik na tekmi 10. kroga med Olimpijo in Domžalami. Za tem je priložnost dobil še na štirih srečanjih, trikrat je začel v prvi postavi, enkrat je v igro vstopil s klopi.

Komentari

Vaš komentar