V Celje iz zagrebškega Dinama prihaja velika okrepitev

Nogomet 12. Jan 202420:35 > 21:58 3 komentarji
Luka Menalo. FOTO: Profimedia.

Luka Menalo bo v drugem delu sezone igral za Celje. Nekdanji član Olimpije bo v Celje za eno leto posojen s strani zagrebškega Dinama.

Luka Menalo pod vodstvom Sergeja Jakirovića pri Dinamu v prvem delu sezone ni dočakal prave priložnosti, zato se je odločil, da si poišče klub, pri katerem bo igral precej več. Z vrnitvijo v Slovenijo so 27-letnega krilnega napadalca, ki je v Sloveniji že igral za Olimpijo in pustil zelo dober vtis, povezovali že nekaj časa, zdaj pa prihaja v Celje.

Po naših informacijah je posel že sklenjen. Občasni bosanski reprezentant, ki je za Bosno in Hercegovino do zdaj odigral 15 tekem in dosegel tri gole, bo v Celje posojen za eno leto, po izteku posoje pa ga bodo lahko Celjani odkupili.

Menala se slovenski nogometni navdušenci spomnijo iz sezone 2019/20, ko je za Olimpijo odigral 38 tekem in zabil 12 golov, prispeval pa še osem asistenc.

Za Dinamo je do zdaj odigral 91 tekem (11 golov in osem asistenc), za Rijeko pa 36 (10 golov in sedem asistenc).

Francoz že zapustil Celje

Iz celjskega prvoligaša so sporočili, da so sporazumno prekinili pogodbo s francoskim napadalcem Julienom Lamyjem, ki je v Celje prišel lani poleti. Za Celjane je odigral 18 tekem in zabil dva gola.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje