Karanović zadovoljen, Mudrinski razmišlja le o Mariboru

Nogomet 2. Feb 202211:43 4 komentarji
Foto: Uroš Skaza

Trije slovenski prvoligaši, ki so zimske priprave pred nadaljevanjem sezone opravljali v Turčiji, so se že vrnili v Slovenijo. Izmed trojice je pred začetkom spomladanskega dela prvenstva v najboljšem položaju Maribor, ki vodi na lestvici.

Sportklubove kamere so že v Beleku v svoj objektiv ujele napadalca vijoličastih Ognjena Mudrinskega. Ta je bil s sedmimi zadetki v jesenskem delu najboljši strelec svojega moštva, zdaj pa bo v napadu dobil izdatno pomoč, kjer se mu bo pridružil nekdanji član Olimpije Đorđe Ivanović. V nadaljevanju sezone si želi predvsem zdravja in kvalitetnih predstav, o svoji prihodnosti pa za zdaj ne razmišlja. Zaenkrat je povsem osredotočen na Maribor, kaj se bo dogajalo poleti, pa bo njegovo pozornost plenilo takrat.

Po prihodu v domovino pa je Sportklubov komentator in voditelj Dejan Obrez za rokav pocukal še trenerja Maribora Radovana Karanovića. Ta je izrazil zadovoljstvo z opravljenim delom v Beleku in novimi obrazi v ekipi, ob koncu pa se je obrnil še proti nalogam, ki njega in njegove varovance čakajo do začetka spomladanskega dela. Tega bodo odprli v nedeljo 13. februarja z večnim derbijem proti Olimpiji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje