Muraši tretjo okrepitev našli v Ljubljani

Nogomet 27. Maj 202216:24 0 komentarjev
Damir Čontala se je tokrat moral znajti brez Luke Bobičanca. Foto: Jure Banfi

Mura je po Martinu Šrolerju in Josipu Majiću svoje vrste okrepila še z mladim, 18-letnim branilcem Srđanom Kuzmićem. Pogodba: 30. junij 2025.

Srđan Kuzmić, ki je do zdaj igral za ljubljansko Irilijo, je tretji novinec Mure v poletnem prestopnem roku. “Zame je to velik korak naprej v karieri, saj bom član Mure, ki je v zadnjih letih osvojila pokalni in državni naslov ter zelo dobro zastopala Slovenijo v Evropi. Klub poznam, spremljal sem ga že v tretji slovenski ligi in vem, v kakšno okolje prihajam. Garal bom, da si zaslužim priložnost na igrišču, pred odličnimi navijači, ki jih ima Mura,” je ob podpisu povedal mladi Kuzmić.

V minuli sezoni je v 2. SNL odigral osemnajst tekem, ob tem je deset nastopov zbral še za mladinsko ekipo Ilirije, ki je skupaj s kadetsko ekipo osvojila tretje mesto v letošnji sezoni. Kuzmić je že vse od selekcije U15 redni član mlajših selekcij reprezentance, trenutno je član reprezentance U19.

Ob Kuzmiću sta se v Fazanerijo preselila še Martin Šroler (Aluminij) in Josip Majić (Krka), črno-bele pa sta zapustila Klemen Šturm in Jan Gorenc.