Najboljši strelec Prve lige podaljšal pogodbo s Koprčani

Nogomet 14. Sep. 20218:36 > 8:37
Delite:
Maks Barišič bo v Kopru igral do konca junija 2023.

Pri trenutno vodilnemu moštvu Prve lige Telemach Kopru so sporočili, da bo napadalec Maks Barišić na Bonifiki ostal do konca sezone 2023. 26-letnik blesti v navezi s Kaheemom Parrisem, na letošnjih šestih tekmah je dosegel pet prvenstvenih golov.

Iz primorskega prvoligaša prihaja vest, ki bo zagotovo razveselila privržence koprskega kluba. Maks Barišić, desnokrilni napadalec, ki je na šestih prvenstvenih tekmah dosegel pet golov in prispeval še eno podajo, bo v Kopru ostal do konca sezone 2023.

“Zelo sem zadovoljen, tu sem doma, to je moj klub,” je ob podpisu dejal Barišić, sicer otrok koprskega kluba, ki se je veliko preizkusil tudi v Italiji. Po preizkusih pri Catanii, mladinski ekipi Milana, Messini, Andrii in Padovi se je lani septembra vrnil v Koper, letos pa je eden izmed glavnih razlogov, zakaj so Koprčani po šestih tekmah na vrhu Prve lige Telemach in imajo pred zasledovalci šest točk prednosti.

Foto: FC Koper

“Najbolj pomembno je to, da kot ekipa delujemo zelo dobro. Med nami je prava kemija, imamo skupni cilj, zato tudi posamezniki pridejo do izraza,” je ključ do uspeha razložil 187 visoki nogometaš, sicer rojen v Ljubljani. Le gol manj od Barišića je v prvenstvu dosegel Kaheem Parris, s katerim se na igrišču odlično ujameta.

“Kaheem je zagotovo dodana vrednost te ekipe, mogoče smo nasprotnike tudi malo presenetili z našo igro,” je o Jamajčanu spregovoril Barišić.

Oba bosta imela novo priložnost za dokazovanje že v četrtek, ko se bodo Primorci v šestnajstini finala slovenskega pokala merili z Aluminijem, že v nedeljo pa bodo v okviru Prve lige na Bonifiki v derbiju vodilnih ekip prvenstva gostili Bravo.

Komentari

Vaš komentar