Nov neverjeten organizacijski fiasko Olimpije

Evropa 16. Jul 20228:55 > 16:05 1 komentar

Nogometaši Olimpije so se, potem ko so zamudili let po četrtkovi evropski tekmi v Luksemburg, na pot domov odpravili šele danes zjutraj, in sicer z avtobusom. Že jutri zvečer jih v Stožicah čaka prva prvenstvena tekma.

Olimpija je v četrtek v 1. krogu kvalifikacij za konferenčno ligo po hudih mukah in podaljških izločila luksemburški Differdange, na kar pa v klubskih pisarnah očitno niso računali. Po tekmi so namreč zamudili let v domovino (v Luksemburg so sicer pripotovali s čarterskim letom, a je bilo letališče v četrtek pozno zvečer že zaprto).

Zakaj se na pot niso odpravili dan po tekmi, ne vemo, so pa proti domu po naših informacijah krenili šele danes zjutraj, in sicer z avtobusom, kar pomeni, da jih čaka vsaj deseturna pot. To utegne biti za Olimpijo pred jutrišnjo uvodno prvenstveno tekmo proti Muri v Stožicah seveda oteževalna okoliščina.

Olimpija je na vodstvo tekmovanja Prve lige Telemach poslala prošnjo za prestavitev tekme, ki pa je bila zavrnjena. Vodja tekmovanj je ugotovil, da glede na veljavne predpise in sklepe pristojnih organov ni izkazan upravičen razlog in niso podani pogoji za prestavitev tekme. Obračun bo odigran v prvotno delegiranem terminu, v nedeljo ob 20:15.

V Luksemburgu predsednika Olimpije Adama Deliusa sicer ni bilo, je bil pa z ljubljanskimi nogometaši direktor Igor Barišić.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje