Estrada v Olimpiji: pred vrati okrepitev iz Wolverhamptona

Nogomet 15. Jul 202215:25 > 15:40 0 komentarjev
Pascal Estrada je najnovejša okrepitev NK Olimpija. FOTO: Guliverimages.

Nogometaši Olimpije bodo po včerajšnji evropski zmagi v Luksemburgu, ki ni minila brez zapletov, kmalu pozdravili novo okrepitev. V Stožice tik pred začetkom prvenstva prihaja avstrijski branilec nič kaj avstrijskega imena Pascal Estrada, ki je bil nazadnje član Wolverhamptona.

Olimpija je včeraj z muko, z drugim evropskim golom Gorana Milovića Differdange v Luksemburgu strla šele po podaljških, prav zaradi teh pa po tekmi naletela na še eno težavo. Zamudila je let v domovino, zato se Albert Riera in njegovi nogometaši, ki se pripravljajo za nedeljsko prvo prvenstveno tekmo proti Muri v Stožicah, v Ljubljano vračajo šele danes.

Bo pa španski trener na klopi Olimpije v nadaljevanju sezone lahko računal še na enega nogometaša. V Ljubljano prihaja mladi Pascal Estrada. Gre za 20-letnega osrednjega branilca, ki je že kot zelo mlad iz rodne Avstrije iz Laska odšel v akademijo Wolverhamptona, potem pa igral za njegovo ekipo do 23 let.

S člani Wolverhamptona je treniral, igral pa ni

V višino ta nekdanji avstrijski mladinski reprezentant meri 188 centimetrov, v Ljubljani pa bo iskal sploh prve minute članske minute. Za člansko ekipo Wolverhamptona, ki nastopa v angleški elitni premier ligi, namreč ni zaigral, je pa pogosto z njo treniral.

Pričakujemo lahko, da bodo Ljubljančani njegov prihod, pričakovano seveda prihaja brez odškodnine, uradno potrdili kmalu.

Osma poletna okrepitev, samo ena je slovenska

Estrada je osma poletna okrepitev Olimpije.

Pred njim so v Stožice prišli Litovec Justas Lasickas, Hrvata Ivan Lagundžić in Mateo Karamatić, Portugalca Samuel Pedro in David Sualehe, Argentinec Augustin Doffo in mladi slovenski vratar Denis Pintol.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!