Novi zimski okrepitvi za Tabor iz Sežane

Nogomet 17. Feb 202216:02 0 komentarjev
Hugo Faya Komano. Foto: Twitter/Tabor Sežana

Zacharie Iscaye in Hugo Faya Komano sta novi okrepitvi Tabora iz Sežane. Sežanci so s tem okrepili obrambo in vezno linijo v boju za obstanek v Prvi ligi Telemach.

Zacharie Iscaye v Sežano prihaja iz Francije. 21-letni Francoz je desni bočni branilec, ki je bil v prvem delu sezone član Rousseta, ki igra v peti francoski nogometni ligi. Pred tem je bil član Bresta in druge ekipa Marseilla.

21-letnik je ob prihodu v Sežano povedal: “Zelo sem srečen, da sem lahko svojo prvo profesionalno pogodbo podpisal za sežanski Tabor. Uresničile so se ene sanje, verjamem pa, da najboljše šele prihaja.”

Kmalu po četrti je Tabor naznanil še peto okrepitev v zimskem prestopnem roku. Francosko navezo bo poizkušal dopolniti Hugo Faya Komano. 21-letni napadalni vezist v slovensko ligo prihaja kot prosti igralec, nazadnje je igral za luksemburški Differdange.

Komano je vesel novega izziva: “Zelo sem srečen, da sem lahko podpisal za Tabor. Zaupam klubu, zaupam trenerju in osebju. Soigralci so me sprejeli zelo lepo in verjamem, da bomo skupaj uspešni. Skratka, rad bi se zahvalil klubu za zaupanje in naj se avantura začne.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!