Novo podaljšanje v Šiški, ostaja tudi rabelj Maribora (VIDEO)

Nogomet 18. Dec 202316:21 0 komentarjev
Matic Ivanšek
Foto: Aleš Fevžer

Slovenski nogometni prvoligaš Bravo je po izkušenem napadalcu Mateju Poplatniku podaljšal pogodbo še z mladim, 19-letnim Maticem Ivanškom, so Šiškarji zapisali na svoji spletni strani.

Ivanšek je pogodbo podaljšal do konca sezone 2025/26 z možnostjo podaljšanja za še dodatno sezono. V jesenskem delu je zabeležil 17 nastopov za Bravo in na zelenici preživel 849 minut, podpisal pa se je tudi pod dva gola. Mrežo je zatresel Mariboru in Kopru.

“Prvi mesec v klubu sem se malce še lovil. Iskreno nisem pričakoval, da bom dobil toliko priložnosti za igro. Z dobrimi predstavami na treningih je rasla moja samozavest in tako sem dobil priložnost tudi na tekmah. Verjamem, da sem upravičil zaupanje trenerja in ekipe. V Bravu se zelo dobro počutim, ob sebi imam odlične soigralce, od katerih se lahko še veliko naučim, zaradi česar mi ni bilo treba veliko razmišljati ob podaljšanju pogodbe,” je dejal Matic Ivanšek.

Ivanšek je z zadetkom porazil Maribor…

Športni direktor kluba Dejan Močnik pa je poudaril, da so pri Ivanšku hitro prepoznali velik nogometni potencial. “Skozi treninge in tekme je izkoristil priložnost ter potrjeval svoje znanje in razumevanje same igre. Bil je pomemben kamenček v mozaiku uspešne polovice sezone in veseli smo, da smo z njim podaljšali sodelovanje.”

… proti Kopru pa je Bravu priboril točko:

Pred Ivanškom so pri Bravu, ki je po jesenskem delu sezone v Prvi ligi Telemach na petem mestu, za enako obdobje podaljšali tudi pogodbo s Poplatnikom, ki je jeseni dosegel sedem golov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!