Odlično: V neposrednem prenosu tudi Maribor in Olimpija

Evropa 21. Jul 202115:21 > 15:243 komentarji
FOTO: Jure Banfi.

Z veseljem vam sporočamo, da smo na Sportklubu še dodatno obogatili naš spored prenosov slovenskih klubov v evropskih tekmovanjih. V četrtek boste lahko ob prenosu tekme med Olimpijo in Birkirkaro uživali še v prenosu obračuna med Hammarbyjem in Mariborom.

Mariborčani so danes zjutraj odpotovali v Stockholm, kjer jih jutri čaka prva tekma 2. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo. Nasprotnik vijoličastih je Hammarby, čigar delni lastnik je švedski superzvezdnik Zlatan Ibrahimović.

Vsem nogometnim navijačem z veseljem sporočamo, da bodo lahko v družbi Sportkluba pospremili tako prvo kot drugo tekmo slovenskega in švedskega predstavnika. Ob tem naj dodamo, da jutri pripravljamo še prenos domače tekme kvalifikacij za konferenčno ligo med Olimpijo in Birkirkaro, tudi za zeleno-bele pa bomo lahko prihodnji teden navijali na kanalih Sportkluba.

Na Sportklubu boste lahko pospremili oba obračuna med Olimpijo in Birkirkaro.

Pester nogometni teden smo sicer začeli že včeraj s prenosom tekme med Domžalami in finsko Honko, nadaljujemo pa ga z današnjim prenosom kvalifikacijske tekme za ligo prvakov s Fazanerije, kjer se bosta ob 20.00 pomerila Mura in Ludogorec. Današnje druženje bomo pričeli ob 19.30, ko je na sporedu studijski del.

Nogometnega premora ne bo niti za vikend, ko je znova na vrsti Prva liga Telemach. V družbi Sportkluba boste lahko v 2. krogu pospremili naslednje tekme: Tabor – Celje (petek), Bravo – Aluminij (sobota), Koper – Mura (sobota) in Radomlje – Olimpija (nedelja).

Nogometno poletje na Sportklubu:
NŠ Mura – Ludogorec (danes, SK 1 od 19:30 naprej)
NK Olimpija Ljubljana – Birkirkara (četrtek, 22. julij, ob 18.00 na SK 1)
FC Hammarby – NK Maribor (četrtek, 22. julij, ob 18.45 na SK 3)
NK Tabor Sežana – NK Celje (petek, 23. julij, ob 17.00 na SK1)
NK Bravo – NK Aluminij (sobota, 24. julij, ob 17.00 na SK1)
FC Koper – NŠ Mura (sobota, 24. julij, SK 1 od 19.45 naprej – s studijskim delom)
NK Radomlje – NK Olimpija Ljubljana (nedelja, 24. julij, SK 1 od 16.30 naprej – s studijskim delom)

Prihodnji teden (zaenkrat potrjene evropske tekme):
NK Maribor – FC Hammarby
Birkirkara – NK Olimpija Ljubljana

Komentari

Vaš komentar