Otrok Olimpije okrepil Tabor

Nogomet 23. Jan 202312:49
Miha Kompan Breznik
Foto: Jure Banfi

Slovenski nogometaš Miha Kompan Breznik je nova okrepitev Tabora iz Sežane, je klub sporočil na družbenih omrežjih. Devetnajstletni levi bočni nogometaš bo v Sežani do konca sezone igral kot posojeni igralec Mure.

“Vesel sem, da sem prišel v Sežano. Ekipa deluje dobro, ambicije so znane in upam, da jih bomo izpolnili. V tej polletni posoji bom dal vse od sebe, da pomagam ekipi kolikor se da in se že veselim prvega uradnega nastopa,” je za klub sporočil Kompan Breznik.

Ta je v tej sezoni za Muro zbral le tri nastope, skupaj pa pet. Kariero je sicer začel pri Olimpiji, od tam pa januarja lani brez odškodnine lani okrepil Muro.

Popoldan so iz kluba še sporočili, da bo v nadaljevanju sezone zanje igral tudi 25-letni napadalec Luka Šušnjara.

Šušnjara, ki se je rdeče-črnim pridružil kot prost igralec – kariero je začel v Domžalah ter se nato preizkusil v Muri, Celju, na Poljskem in v Franciji, je bil nazadnje član Kopra.

“V klubu so me sprejeli odlično. Spet uživam na treningih in tekmah. Načrti s klubom so ostati v ligi, a seveda nas čaka veliko dela. Osebno pa se želim vrniti na želeno raven,” je za klub na Facebooku povedal Ljubljančan.

Komentari

Vaš komentar