Po devetih mesecih se vrača v Kidričevo

Nogomet 13. Okt. 202113:50
Delite:
Foto: NK Aluminij

Iz nogometnega kluba Aluminij so sporočili, da bo v nadaljevanju sezone zanje spet nastopal Jure Matjašič. Potem ko se je pozimi iz Kidričevega preselil v Celje, se zdaj spet vrača v "šumo".

Napadalni vezist, ki je leta 2016 pod vodstvom Srečka Katanca zbral tudi en nastop v reprezentančnem dresu, bo tako znova zastopal barve Aluminija. V Kidričevem je v slabih dveh letih (februar 2019 – januar 2021) zbral točno 70 nastopov, ob tem pa prispeval šest zadetkov in deset asistenc. Pred tem je bil član Sacramenta, Domžal, Zavrča in Ptuja.

S prvim dnem letošnjega leta se je preselil v Celje, kjer pa je zbral zgolj devet nastopov. Od prvega septembra dalje je bil prost igralec. Skupno je sicer v Prvi ligi nastopil že na 195 tekmah. Pogodbo z Aluminijem je podpisal do konca letošnje sezone. 

Ob tem je 29-letnik za klubsko spletno stran povedal: “V Kidričevem se počutim kot doma, celotna situacija glede dela mi je znana, komaj čakam, da se nadaljuje prvenstvo. Ekipo dobro poznam in mislim, da nam v prihodnosti lahko uspejo dobri rezultati. Zadnje dve, tri sezone je prvenstvo zelo izenačeno, tudi na koncu lanske sezone smo lahko videli, da se lahko situacija menja zelo hitro, zato menim, da se bo tudi za Aluminij položaj na prvenstveni razpredelnici še popravil.”

Komentari

Vaš komentar