Pod prečko: Vratar Olimpije prevzel krivdo za poraz v Šiški (VIDEO)

Nogomet 25. Sep 202319:21 1 komentar
Matevž Vidovšek. FOTO: Jure Banfi.

Nov ponedeljkov večer, nova debata o dogajanju v slovenskem nogometu, ki je znova še kako pestro. V našo družbo sta prišla vratar Olimpije in Ljubljančan, ki je poleti varno zavetje Brava zamenjal za vselej nogometno vročo prekmursko ravnico. Prvi je priznal veliko sobotno napako, drugi pa opisal vklapljanje v črno-belo prekmursko družino.

Tokratna oddaja Pod prečko prinaša druženje z Matevžem Vidovškom in Alminom Kurtovićem. Z gostoma podrobno pregledujemo dogajanje v 9. krogu Prve lige Telemach, še posebej pa se bomo posvetili dogajanju v evropski Olimpiji, ki jo ob nekaterih prvenstvenih zapletih kmalu znova čakajo pomembni prvenstveni izzivi.

“Žogo sem želel spraviti nazaj v igrišče in jo potem prijeti, pri tem pa sploh nisem opazil, da je nasprotnikov igralec tako blizu. Poraz v Šiški je na mojih plečih,” je krivdo za tretji zadetek Olimpije proti Bravu v oddaji prevzel Matevž Vidovšek.

Kurtović ga je dopolnil: “Ta stadion je zaklet za marsikoga, ne le za Olimpijo. Ko bo ŽAK prenovljen in bo igrišče večje, bo imela ekipa Brava s prilagajanjem težave.”

Branilec Mure je na začetku oddaje priznal, da je v ekipi Mure res zadolžen za šale, kasneje pa razkril, kako je sploh končal v prekmurskem gnezdu:

Precej več dela kot prejšnji teden je imel tudi naš sodniški strokovnjak , ki je ocenil in pokomentiral kar nekaj dvomljivih situacij tega konca tedna, Fantasy kotiček pa po svoji stari navadi skrbi za obilico smeha.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje