Pod prečko: Evropski obisk in pogled v črno-belo prihodnost

Nogomet 25. Sep 202312:14 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Nov ponedeljkov večer, nova debata o dogajanju v slovenskem nogometu, ki je znova še kako pestro. V našo družbo prihajata vratar Olimpije in Ljubljančan, ki je poleti varno zavetje Brava zamenjal za vselej nogometno vročo prekmursko ravnico.

Tokratna oddaja Pod prečko prinaša druženje z Matevžem Vidovškom in Alminom Kurtovićem. Z gostoma bomo podrobno prečesali dogajanje v 9. krogu Prve lige Telemach, še posebej pa se bomo posvetili dogajanju v evropski Olimpiji, ki jo ob nekaterih prvenstvenih zapletih kmalu znova čakajo pomembni prvenstveni izzivi. Jasno, pokukali bomo tudi v tabor Mure in skušali ugotovili, kaj je šlo Prekmurcem narobe na začetku sezone in na kakšen način zdaj črno-beli to krizo rešujejo.

Matevž Vidovšek
Foto: Aleš Fevžer

Precej več dela kot prejšnji teden bo imel zagotovo tudi naš sodniški strokovnjak Damir Skomina, ki bo z nami ocenil in pokomentiral kar nekaj dvomljivih situacij tega konca tedna. Podrobno bomo seveda analizirali tudi včerajšnje dogajanje v Mariboru in skušali ugotoviti, kakšna bo po eni strani prihodnost Maribora, po drugi strani pa razmišljali o tem, ali lahko Koper res konkurira za vrh lestvice.

Tema tedna? Črni nizi. Maribora, Olimpije, Mure …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!