Pod prečko: Obdobja v Kopru ne bom nikoli pozabil (VIDEO)

Nogomet 13. Nov 202320:55 > 20:55 0 komentarjev
Zoran Zeljković; FOTO: Uroš Skaza

Za nami je še en izjemno pester prvoligaški vikend, ki je morda že dal odgovor na to, kdo bo najresnejši konkurent Celja v boju za državni naslov. In v naši družbi smo pozdravili novega trenerja Olimpije ter mladega slovenskega reprezentanta, ki je v tej sezoni Prve lige Telemach močno opozoril nase. Pripravili smo tudi pester reprezentančni utrip ter za vas pripravili ekskluzivni pogovor s slovenskim reprezentantom, ki je ta konec tedna močno opozoril nase.

Potem ko je s svojo ekipo včeraj na dramatičen način prišel do nove prvenstvene zmage, bo danes v družbi ustvarjalcev oddaje Pod prečko trener Olimpije Zoran Zeljković. Z Ljubljančanom bomo temeljito predebatirali vse zanimive teme, s katerimi se sooča na začetku svoje nove trenerske poti in dobili podroben vpogled kakšna bo prihodnost zmajev pod taktirko nekdanjega stratega Kopra.

V studiu gostimo tudi mladega slovenskega reprezentanta Martina Pečarja, ki je po vrnitvi v domovino v tej sezoni nase močno opozoril v majici ljubljanskega Brava.

Z gostom se bomo pogovarjali o njegovih izkušnjah v tujini in preporodu po vrnitvi na domače zelenice.

Član Brava je spregovoril o tem, kako se mu zdi, da je bila šišenska ekipa v Kidričevem oškodovana. Osvetlil je svoj pogled na sporen petkov rdeči karton:

Pečar je med drugim omenil tudi zanimivost, da se je del svoje kariere družil z eno izmed slovenskih reprezentantk.

Košček Zeljkovića ostaja na Obali

“Lara je bila v Frankfurtu moja soseda, vzpostavili smo stike, takrat sem tudi vzljubil ženski nogomet,” je priznal igralec šišenske ekipe.

Vrnimo se k trenerju zmajev. Zeljković je obširno govoril o letošnjem pravilu domačih igralcev in podal svoje mnenje, o čemer si boste na naši spletni strani več prebrali jutri.

“Drugačni časi so bili. Prej nisi mogel igrati, ko si bil mlad. Zdaj pa igraš, ker si mlad. Taki trendi so,” je med drugim dejal strateg zeleno-belih.

Še pred tem pa je nekdanji nogometaš izlil dušo o svojem delovanju na Obali.

Koper ostaja v posebnem delu njegovega srca. “Malo čuden občutek. Ko ste prej omenili Koper, sem za trenutek že pomislil, da sem jaz na vrsti za komentar (smeh). Želim jim res vse najboljše, a zdaj sem član Olimpije. Na žalost gledam na svet tako, da jih zdaj želim pustiti za seboj. Koper mi je kot mesto in klub dal ogromno, tega ne bom pozabil. Celotna družina se tam počuti sprejete. Veseli me, da smo se razšli v normalnih odnosih in verjamem, da sem se prav odločil,” je povedal med Green Dragons vse bolj priljubljeni Ljubljančan.

Ekskluzivno: Pogovor z Žanom Vipotnikom

Preverili smo tudi vtise po štajerskem derbiju, na katerem so Celjani ugnali Mariborčane, znova pa smo prisluhnili tudi sodniški analizi Damirja Skomine, ki je z nami ocenil sporne situacije 16. kroga Prve lige Telemach.

V ekskluzivnem pogovoru za oddajo Pod prečko smo med drugim gostili slovenskega reprezentanta in člana francoskega Bordeauxa Žana Vipotnika. Z Mariborčanom smo se pogovarjali o življenju pod vodstvom Alberta Riere, o Mariboru in Anteju Šimundži, pa o njegovemu nekdanjemu trenerju Damirju Krznarju in jasno, o velikih stvareh, ki so pred slovensko reprezentanco.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!