Radomlje imajo novega vratarja

Prva liga 9. Nov 202114:56 > 14:57
Emil Velić je najnovejša okrepitev Radomelj. FOTO: NK Radomlje.

Emil Velić, nekdanji mladinec Domžal z izkušnjami iz Bosne in Hercegovine, Belgije in Grčije, je novi vratar slovenskega nogometnega prvoligaša iz Radomelj.

Radomljani so po dveh zmagah na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah skočili z dna lestvice, pred nadaljevanjem prvenstvenih bojev pa so se okrepili z izkušenim vratarjem Emilom Velićem, ki v Radomlje prihaja kot prost nogometaš.

Nekdanji mladinec Domžal se je od leta 2015 potepal v tujini, kjer je bil član belgijskega Sint-Truidna in grškega Xanthija, v zadnjih treh letih pa je bil član bosanskega prvoligaša Mladosti iz Kakanja, v dresu katerega je bil pred časom izbran celo za najboljšega vratarja lige.

“Zahvala vodstvu kluba za priložnost, da sem med obdobjem brez kluba lahko tukaj treniral. Igralci so me dobro sprejeli, res dobro se počutim. To, da mi je klub priskočil na pomoč, je tudi glavni razlog, zakaj sem se odločil za Radomlje. Glede na dosedanje tekme, sem prepričan, da bomo še osvajali točke in da obstanek v ligi sploh nebo vprašanje. Pričakujem trd boj za moje mesto v golu, saj je konkurenca zelo huda. S trdim delom na treningu se bom boril za svoje priložnosti v golu,” je ob podpisu pogodbe povedal Velić.

Za mesto med vratnicama se bo novi član Radomelj boril s Hrvatom Davidom Šugićem, ki je v tej sezoni v prvenstvu branil devetkrat, in z Darkom Marjanovićem, ki je do zdaj zbral sedem prvenstvenih nastopov.