Rudar nadaljuje z uspešno serijo

Nogomet 31. Mar 202118:11
NK Rudar Velenje/Facebook
NK Rudar Velenje/Facebook

Velenjčani so v zaostalem obračunu z ajdovskim Primorjem podaljšali uspešno serijo in tekmo pred koncem rednega dela prvenstva potrdili uvrstitev v skupino za prvaka. V mreži Ajdovcev sta končali dve žogi.

Primož Bužan je prvič klonil v 13. minuti, ko sta na levi strani igrišča kombinirala Kristijan Barić in Miloš Jovičić. Slednji je žogo poslal v osrčje kazenskega prostora, sledilo je nespretno posredovanje neoviranega Tilna Nagodeta, darilo pa je izkoristil Nace Koprivnik, ki je žogo z 12 metrov pospravil v zgornji levi kot nemočnega Bužana.

Primorska zasedba, ki je v Šaleški dolini zaigrala brez trenerja Andreja Komca, si je po domačem vodstvu pripravila nekaj priložnosti, ki pa so ostale neizkorišče. Knapi so tri točke dokončno potrdili po protinapadu v 94. minuti tekme. Matej Radan je žogo izbil izpred svojih vrat, večji del naloge pa je s samostojnim prodorom čez celotno igrišče opravil Amadej Vošnjak. Predložek pred vrata je v zadetek pretvoril neovirani Miloš Jovičić.

ZMAAAAAAAAGA! Pomembne osvojene 3 točke in že zagotovljeno mesto med TOP 8! Bravo Rudar! #srecnorudar

Objavil/a NK Rudar Velenje dne Sreda, 31. marec 2021

Rudar je s šesto zmago sezone splezal na sedmo mesto lestvice in lahko mirno pričakuje sobotni obračun z Beltinci. Primorje po šestem zaporednem porazu ostaja v nevarnih vodah.

Komentari

Vaš komentar