Zakaj je moral oditi Bogatinov? “Ne bom dopuščal pobalinstva” (VIDEO)

Nogomet 1. Apr 202421:06 0 komentarjev

Oliver Bogatinov je v oddaji Pod prečko pojasnil ozadje odhoda iz Radomelj, ki je za mnoge prišel kot strela z jasnega. Izgubiti v Ljudskem vrtu (0:1) nikakor ni sramota, a za sporazumno razrešitev ni bil krivec le rezultat. Kaj se je dogajalo?

V prvenstvu imajo Radomljani po 28 tekmah na zadnjem mestu 24 točk, dve manj kot Aluminij. V pokalnem tekmovanju so se uvrstili v četrtfinale, potem ko so v bitki za preboj med osem najboljših nedavno premagali prav Maribor, a po pokalno lovoriko, ki je tudi cilj mlinarjev, ne bodo odšli z Oliverjem Bogatinovom, ki je pretekli konec tedna po letu in pol zapustil Radomlje.

“Tako kot so se pri Radomljah zahvalili meni, se ob tej priložnosti tudi jaz njim. Gre za leto in pol skupnega življenja, res pa je, da razhodi niso tako prijetni kot prvo srečanje. Res je malce neobičajno, da pride to prekinitve pogodbe ravno po tekmi proti Mariboru. A interes je bil na koncu na obeh strah. Besede o tej tekmi so rodile nove besede. Pogovor ni bil v najbolj spoštljivem tonu, tako da smo tako hitro našli rešitev za to zagato. Vse skupaj ni za javnost, a lahko povem, da sam ne bom dopuščal pobalinstva,” je v oddaji pod Prečko dejal Bogatinov.

“Eden iz med pogovorov je bil tak, da na moji strani ni bilo nobene potrebe, da se vse skupaj prespi. Na moji strani je bilo vse kristalno jasno, predlagal sem, da se lahko že danes razidemo in kot sem rekel, na koncu se je hitro vse rešilo,” je še dodal.

Člansko moštvo Radomelj bosta do nadaljnjega vodila Luka Žinko in Dragan Čadikovski. Njun prvi test bo četrtfinalni dvoboj poklanega tekmovanja, ko se bodo mlinarji udarili z Gorico.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!