Zapustil Maribor in okrepil Domžale

Nogomet 10. Jun 202315:55 0 komentarjev
Belmin Bobarić
Foto: NK Domžale

Belmin Bobarić je po prekinitvi pogodbe pri Mariboru okrepil vrste Domžal. V Sanskem Mostu rojeni levi bočni branilec je z rumeno družino podpisal pogodbo do poletja 2025.

“Hvaležen sem za priložnost, da podpišem za Domžale! Mislim, da sem se pravilno odločil in vesel sem, da bom v prihodnje branil barve tega kluba. Želel sem si izziva v Prvi ligi, sedaj pa upam, da si bom skozi treninge prislužil nastop in kasneje tudi igral čim več. S Simonom Rožmanom sem sicer že sodeloval v Mariboru. Treningi so potekali na izredno visokem nivoju, zato se veselim nadaljnjega sodelovanja. Zelo mlada ekipa je v lanski sezoni izborila Evropo. Spremljal sem tekme in bil pozitivno presenečen. Upam, da se bom hitro uspel vklopiti v zasedbo, zagotovo pa se najbolj veselim prihajajočih evropskih dvobojev,” pravi Bobarić, sedaj že nekdanji član Maribora.

V Ljudskem vrtu se je mudil od poletja 2017 dalje. Za selekciji NK Maribor U17 in U19 je odigral 70 tekem. Pred tem je v Kranju, kamor se je kot otrok preselil z družino, igral za Savo in Triglav. V dres slednjega se je v pretekli sezoni vrnil na posojo. Članske izkušnje je v preteklosti nabiral tudi pri Primorju. V 2. SNL je tako nastopil na skupno 53 dvobojih.