Znana polfinalna para Pokala Slovenije

Nogomet 22. Dec 202112:06 > 12:29 3 komentarji
NK Bravo
NK Bravo se bo za finale udaril z Domžalami.

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je opravila žreb polfinalnih parov Pokala Slovenije. V prvem se bosta za vstop v finale pomerila Bravo in Domžale, v drugem pa Koper in Celje. Igrala se bo le ena tekma.

Bravo je bil po žrebu zadovoljen, saj je domačin. O potniku v finale bo namreč odločala le ena tekma. “Kogarkoli bi dobili, bi poskušali zmagati, veseli smo, da igramo doma in to je tisto najpomembnejše v tem trenutku, kar lahko povemo,” je po žrebu dejal športni direktor Brava Dejan Močnik.

“Pokal je najkrajša pot do Evrope. To je naša velika želja, saj smo v prvem delu prvenstva malce zaostali. O nasprotniki je težko karkoli reči, saj je do aprila še zelo daleč,” je ples krogli tehnični direktor Domžal Gregor Krmavnar.

V drugem finalu se bosta na Bonifiki za vstop v finale udarila Koper in Celje. “Čaka nas težek nasprotnik, a poznamo svoje kvalitete. Polfinalna tekma je še daleč, zdaj nas kmalu čakajo priprave in stopnjevanje forme do te tekme. Zagotovo je cilj osvojitev te lovorike,” je svoje dodal še tehnični direktor Celja Sebastjan Gobec.

Koprčani lovijo četrto pokalno lovoriko, Domžale tretjo, Celjani drugo, Bravo pa lovorike v tem tekmovanju še nima.

Naslov je branila ljubljanska Olimpija, ki je v četrtfinalu morala priznati premoč Kopru. V Stožicah je za končni 1:0 zabil Kaheem Parris.

Pokal Slovenije, polfinale – moški:

Sreda, 20. april:
Bravo – Domžale
Koper – Celje

Pokal Slovenije, polfinale – ženske:

Sobota, 16. april:
ŽNK Radomlje – ŽNK Olimpija
ŽNK Ljubljana – ŽNK Doxakey

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje