Raiola: Samo deset klubov si lahko privošči Haalanda

Bundesliga 26. Feb 202110:35 0 komentarjev
REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Sloviti nogometni agent Mino Raiola je odkril, da si samo deset klubov na zemeljski obli lahko privošči norveškega napadalca Erlinga Haalanda.

“Največ 10 klubov si lahko privošči nakup Haalanda,” je Mino Raiola razkril v pogovoru za BBC. “Haaldan bo eden od zvezdnikov prihodnjega desetletja, ker vidimo, da zvezde kot so Ibrahimović, Ronaldo in Messi prihajajo v obdobje, ko se vsi sprašujejo: ‘Koliko časa bomo lahko še uživali z njimi?’ Skratka, vsi iščejo novo generacijo,” je prepričan zastopnik Erlinga Haalanda.

Raiola ni želel razkriti imena desetih klubov, izdal je zgolj informacijo, da štirje izmed njih prihajajo iz Anglije.

Mediji Haalanda že dalj časa povezujejo z Real Madridom in Manchester Unitedom, omenjajo se tudi Liverpool, Barcelona, Chelsea, Bayern Munchen, Juventus, Inter, …

Nemški mediji poročajo, da bo Borussia težko zadržala Haalanda, če se ne uvrsti v Ligo prvakov, trenutno pa v Bundesligi zaseda šesto mesto.

Norvežan ima pogodbo z Nemci sklenjeno do leta 2024 vključno s klavzulo, po kateri lahko klub po koncu naslednje sezone zapusti za 75 milijonov evrov. Borussia je leta 2017 prodala Ousmaneja Dembeleja Barceloni za klubski rekord v višini 150 milijonov evrov, tokrat pa vsi pričakujejo, da bo padel nov rekord …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!