Razpet med dvema ponudbama, odločitev bo razkrita jutri

Ligue 1 21. Maj. 202210:39
Delite:
na prihodnost Kyliana Mbappeja je vplivala tudi francoska politika trdi šef madridskega Reala. Foto: FedericoPestellini Panoramic via Guliverimages

Nogometna sezona se nezadržno bliža koncu, celo bolj kot nekatere končne odločitve pa že nekaj tednov nogometni svet zanima, kje bo svojo kariero nadaljeval Kylian Mbappe. Francoski super zvezdnik naj bi svojo odločitev razkril jutri. Način, kako bo to storil, pa bo nadvse nevsakdanji.

Svetovni nogometni mediji so v teh dneh polni informacij o tem, kje bo svojo kariero nadaljeval Kylian Mbappe. Nekatere so se izkazale za bolj, druge za manj resnične. Novinar Sky Italia in navadno zanesljivi Gianluca Di Marzio se je včeraj dokopal do novice, da naj bi se francoski reprezentant tik pred zdajci premislil in da ostaja v Parizu.

“Kylian Mbappe še nikoli ni bil bliže temu, da ostane v Parizu. Ne gre samo za finančne razloge, tu so tudi politični pritiski in nasveti ljudi, ki so blizu Kylianu. PSG je trenutno zelo samozavesten, da bo Francoz podpisal novo pogodbo, čeprav je imel že nekaj tednov ustni dogovor z Realom,” je za Sky Sports pokomentiral italijanski novinar.

Ponudbi sta identični

Nekateri drugi, resda bolj rumeno obarvani mediji, so novico hitro pograbili in razglabljali o tem, da naj bi si 23-letnik premislil zaradi dejstva, da mu Parižanu nudijo kar 300 milijonov bonusa za podpis nove pogodbe, letno pa naj bi njegova nova plača znašala kar 100 milijonov evrov.

A strasti je znova nekoliko umirila Mbappejeva mati, ki je že skozi celotno sago tista, ki v prvi vrsti narekuje tempo uradnih informacij o prihodnosti mladega zvezdnika: “Ponudbi, ki sta ju poslala PSG in Real Madrid sta skorajda identični. Pogajanja so končana, sestankov ne bo več. Zdaj čakamo samo še na Kylianovo odločitev.”

In to odločitev naj bi krilni napadalec razkril jutri. In razkril naj bi jo na precej nenavaden način. Po vzoru nekaterih drugih velikih športnih zvezdnikov naj bi dokončni odgovor na vprašanje o svoji prihodnosti podal v oddaji televizije Telefoot.

Komentari

Vaš komentar