Messi rekorder tudi na področju, kjer je sicer kralj Ronaldo

Nogomet 19. Dec 202216:57 0 komentarjev
Foto: AP Photo/Jorge Saenz via Guliver

Po včerajšnji zmagi Argentine nad Francijo v finalu svetovnega prvenstva v nogometu (4:3), je zapis Lionela Messija na družbenem omrežju naletel na rekorden odziv.

Messi je na Instagramu pozdravil svoje sledilce in se jim zahvalil za podporo.

“Toliko časa sem sanjaril o tem, tako sem si ga želel imeti, a ga nisem dosegel, neverjetno…. Zahvala gre moji družini in vsem, ki so nas podpirali ter verjeli v nas. Pokazali smo še enkrat več, da smo združeni Argentinci zmožni doseči vse, kar si zamislimo. Zasluge gredo tem fantom, ki se je dvignila nad svojo individualnost, nastala je nezaustavljiva moč boja za ene in iste sanje nas in sanje vseh Argentincev …. uspelo nam je!!!” je zapisal prvi zvezdnik minulega prvenstva in sočno dodal: “Gremo Argentina, prekleto!

Mejnik med vsemi šport(nik)i

Zapis je požel ogromno pozornosti, saj ga je “všečkalo” 45 milijonov oseb, poleg tega se je pod objavo nabralo že 1.3 milijona komentarjev.

Gre za zapis, ki je v svetu športa – odkar obstaja Instagram – požel največ pozornosti v obliki interakcije s sledilci.

Zanimivo, do nedavnega največji konkurent Messiju v debati za najboljšega nogometaša vseh časov, Portugalec Cristiano Ronaldo, ima med športnimi imeni prav na omenjenem družabnem omrežju največ sledilcev (519 milijonov), tako da lahko rečemo, da ga je Argentinec premagal v njegovem “rajonu”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!