Ronaldo se ne želi ustaviti: Mojega popotovanja še ni konec

Nogomet 21. Sep 202219:39 0 komentarjev
Foto: AP Photo/Joao Matos

Čeprav bo prihodnjega februarja dopolnil že 38 let, bo nogomet igral najmanj do evropskega prvenstva leta 2024 v Nemčiji, je danes zagotovil zvezdnik Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo.

“Mojega popotovanja še ni konec. ’Crisa’ boste morali prenašati še nekaj časa,«”je danes na sedežu Portugalske nogometne zveze v Lizboni, kjer je prejel nagrado Quinas de Ouro za najboljšega strelca v zgodovini portugalske reprezentance, dejal Cristiano Ronaldo.

“Želim biti del tako svetovnega prvenstva kot prihodnjega evropskega … Sem zelo motiviran. Imam visoke ambicije,” je poudaril član Manchester Uniteda in dal vedeti, da bo na nogometnih zelenicah prisoten še najmanj dve sezoni.

Ronaldo, ki je za Portugalsko v 189 nastopih dosegel kar 117 zadetkov, bo z reprezentanco skoraj zagotovo odpotoval tudi na letošnje svetovno prvenstvo v Katar, ki bo zanj že jubilejno deseto veliko tekmovanje.

“Nikoli si nisem predstavljal, da mi bo uspelo kaj takega. Zahvaljujem se vsem, ki so odigrali pomembno vlogo v moji karieri”« je ob prejetju nagrade dejal petkratni dobitnik zlate žoge, ki obenem velja tudi za najboljšega reprezentančnega strelca vseh časov. Rekord je podrl že lanskega septembra na tekmi proti Severni Irski, ko je prehitel preteklega rekorderja – Iranca Alija Daeija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!