Je na vidiku velika vrnitev Zinedina Zidana?

Nogomet 27. Feb 202417:44 0 komentarjev
Zinedine Zidane
REUTERS/Toby Melville

Liverpool, Bayern Munich, Barcelona so le nekateri klubi, ki bodo po koncu sezone iskali novega trenerja. Je napočil čas za vrnitev Zinedina Zidana? Francoz je vse bolj naklonjen vrnitvi ob rob nogometnih igrišč.

Letošnjega junija bodo minila tri leta od drugega staža Zinedina Zidana na klopi nogometnega velikana Reala Madrida. Francoz vse odtlej ni več treniral kluba, temveč potrpežljivo čaka na ponudbo, ki bo izpolnila njegova visoka pričakovanja.

Danes 51-letni nekdanji nogometaš sicer ni skrival, da si je želel prevzeti vodenje francoske vrste, a so mu ta vrata, potem ko je Didier Deschamps podaljšal pogodbo, zaenkrat zaprta. Toda vse bi se lahko spremenilo že po letošnjem evropskem prvenstvu v Nemčiji, poroča španski športni dnevnik As, pri čemer se sklicuje na izjavo, ki jo je Francoz podal na ponedeljkovi premieri dokumentarnega filma o trenerju Marcelu Lippiju.

“Bi lahko nekega dne treniral v Italiji? Zakaj pa ne. Vse je mogoče, vendar zaenkrat počnem druge stvari. Prepričan sem, da se bom vrnil ob rob igrišča. Še bi rad opravljal poklic trenerja,” je poudaril Zidane.

Ne le francoske reprezentance, Zidane bi lahko poleti prevzel enega od številnih nogometnih velikanov, saj bodo novega trenerja med drugim iskali pri Barceloni, Bayern Münchnu in Liverpoolu, potem ko so svoj odhod po koncu sezone napovedali Xavi Hernandes, Thomas Tüchel in Jürgen Klopp, še poroča As.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!