Bacca se Montelli opravičuje za pomanjkanje bontona

Serie A 7. Feb 201710:42 > 10:53
Marco Luzzani, Getty Images

Nogometaš AC Milana Carlos Bacca se v nedeljo ni želel rokovati s svojim trenerjem Vincenzom Montello, potem ko ga je Italijan pri zaostanku z 0:1 za Sampdorio povlekel iz igre. Kolumbijskemu napadalcu je zdaj žal, ker se je tako obnašal, javno opravičilo pa je zahtevalo tudi vodstvo kluba.

Zaradi neprimernega obnašanja se je moral Carlos Bacca opravičiti svojemu trenerju, sam zase pa Kolumbijec pravi, da ga je bilo po ogledu posnetka incidenta pošteno sram. 

“Ko sem gledal posnetek, mi je postalo jasno, da bi lahko za ekipo storil precej večer. Govorila sva z Montello in dejal sem mu, da sem napravil napako. S svojo reakcijo sem se prenaglil. Glava je bila vroča, razjezil sem se. Bil sem slabe volje, ker sem zamudil številne priložnosti, da bi svoji ekipi pomagal do boljšega rezultata. Govoril sem tudi z odgovornimi možmi, dogovor pa je, da bom v znak opravičila vsem soigralcem plačal večerjo. To je moja odločitev, ker mora ta ekipa ostati edinstvena,” je za klubsko Milanovo televizijo povedal Bacca.

Kolumbijec je še zatrdil, da je njegov odnos z Montello zdaj v najlepšem redu. “Nimam nobenih težav s trenerjem. Moja reakcija ob zamenjavi je posledica gola Sampdorie, ki ga je zabila z enajstih metrov. Jasno mi je, da moram spoštovati trenerja in njegovo delo. Z mislimi sem že pri naslednji tekmi,” je še dodal kolumbijski reprezentant.