"Igranje pred praznimi tribunami? Kot ženska brez jošk"

Serie A 11. Jul 202022:07 > 22:09
Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Včeraj Siniša Mihajlović ni bil zadovoljen z nekaterimi vprašanji, ki so mu jih postavili novinarji. 51-letni strateg je medijem očital, da ga vselej sprašujejo enake stvari, zato je imel svoj monolog, v katerem je kontroverzno in iskreno odgovoril na nekatera vprašanja.

Trener Bologne danes ne bo mogel voditi svoje ekipe proti Parmi, saj mu je disciplinska komisija izrekla prepoved zaradi prejšnjega rdečega kartona, ki ga je prejel na tekmi s Sassuolom.

Vseeno se je Siniša Mihajlović udeležil novinarkse konference in imel po prvem vprašanju dolg monolog, saj mu vprašanja novinarjev niso bila všeč.

Vedno me sprašujete ene in iste stvari. Tokrat bom zadnjič spregovoril o teh temah. Do naslednje novinarske konference imate čas, da spremenite vprašanja, če ne se ne bomo veliko pogovarjali. Od 10 vprašanj je 9 vselej enakih, lahko bi bili malo bolj inovativni,” je dejal Mihajlović in začel z monologom.

Naš naslednji nasprotnik? Tekma bo odprta, vse je odvisno od tega, kako bomo izgledali. Igrali bomo kot moramo, smo profesionalci in dali bomo vse od sebe,” je dejal Mihajlović.

“Od moje bolezni mineva eno leto, tega ne bi pozabil niti brez vas. Še enkrat bom povedal, da je bilo zadnje leto zaje*ano. Glavno je, da sem skupaj s družino to prebrodil.”

Sodnik je Mariani? S sodniki iz Rima nimam dobrih odnosov.

Situacija s koronavirusom? Upam, da se bo hitro vse vrnilo v normalo. Tekme brez navijačev so sra*je!. Obračuni pred praznimi tribunami so kot ženska brez jošk,” je zaključil razjarjeni Siniša Mihajlović.

Bologna je trenutno na 10. mestu na prvenstveni lestvici.