Raiola: Pogba ostaja 100 %, Pirlo bo boljši od Pepa

Serie A 23. Avg 202020:47 > 20:58
Alexander Hassenstein / Staff

Eden od najvplivnejših agentov v svetu nogometa Mino Raiola je za italijanski Sky spregovoril o prihodnosti svojih najpomembnejših klientov.

V prvi vrsti vse zanima, kje bo kariero nadaljeval Paul Pogba, za katerega se je večkrat namigovalo, da bo zapustil Old Trafford.

Pogba bo ostal v Manchestru in želi podaljšati pogodbo. On je 100 % del velikega projekta in ne bodo sprejeli niti ene ponudba za Pogbaja,” je zatrdil Mino Raiola.

Nekoliko bolj dvomljiv je bil ob statusut Federika Bernardeschija in Matthijsa de Ligta, za katera je dejal, da sta del Juventusa, a bi lahko tudi zapustila Torino v primeru boljših projektov. Kakšen bo njun status pri stari-dami, je veliko odvisno tudi od novega trenerja Andrea Pirla, za katerega je Raiola prepričan, da premore kvalitete za velike stvari.

“Za mene je bilo to prijetno presenečenje in spektakularna poteza oziroma še več, revolucionarna. Ne vem, ali bo pravi trener za to ekipo, toda če bo Pirlo ustvaril ekipno igro, kot je to delal kot igralec, se bo Pep Guardiola lahko skril. Pirlo bo boljši od njega,” je prepričan (super)agent in dodal, da Zlatan Ibrahimović in Milan še nista dosegla dogovora glede podaljšanja pogodbe, tako da se izkušeni napadalec ne bo pojavil na začetku priprav.