Alexis Sanchez: Počutim se kot lev v kletki

Nogomet 5. Mar 20219:40 > 9:41
Alexis Sanchez
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Napadalec Interja Alexis Sanchez je bil po zmagi proti Parmi (2:1) zelo zadovoljen. Prvič v tej sezoni se je na eni tekmi podpisal pod dva gola.

Čilenec je s svojo super predstavo Interju priigral šesto zaporedno zmago v Serie A. Vodilna ekipa italijanskega prvenstva ima pred mestnim rivalom AC Milanom šest točk prednosti.

Alexis Sanchez v tej sezoni ni pogosto v začetni postavi Antonia Conteja, s svojimi izkušnjami pa bo v borbi za scudetto zelo pomemben.

Sem igralec z veliko izkušnjami, trener mi zaupa, zato sem zadovoljen. Vedno si želim igrati in vedno sem pripravljen pomagati. Počutim se kot lev v kletki. Več kot igram, bolje se počutim. Tako je od prvega dne, ko sem začel igrati nogomet, in to se ni spremenilo. Obožujem ta šport, rad igram in rad sem čim več na igrišču. Takrat se počutim najbolje,” je po tekmi razlagal Sanchez.

32-letnik iz Čila je v svoji bogati karieri igral za Cobreloo, Udinese, Colo-Colo, River Plate, Barcelono, Arsenal, Manchester United in Inter Milan. Za reprezentanco Čila je odigral kar 136 tekem in dosegel 45 golov.

Komentari

Vaš komentar