Čustveno priznanje mame bolnega Siniše Mihajlovića

Nogomet 30. Mar 202214:25 > 14:57
Valerio Pennicino/Getty Images

Potem ko je nekdaj odlični srbski nogometaš danes pa trener Siniša Mihajlović pretekli teden sporočil, da se je rak, ki ga je premagal leta 2020, morda vrnil, je za srbske medije spregovorila njegova mama.

Da je zbolel za levkemijo, je Mihajlović javnosti razkril pred tremi leti, aprila 2020 pa nato sporočil veselo novic, da je bolezen s pomočjo kemoterapije in presaditve kostnega mozga uspešno premagal. A veselje je bilo kratkotrajno, saj je nekdanji nogometaš pretekli teden sporočil, da se je zahrbtna bolezen morda vrnila.

Nogometni trener italijanskega prvoligaša Bologne je sedaj pred novo življenjsko preizkušnjo, kot je v intervjuju za srbski Informer danes razkrila njegova mama Viktorija, pa je njen sin od včeraj zjutraj že na zdravljenju v bolnišnici.

Moj sin je že od osme ure zjutraj v isti bolnišnici, v kateri se je prvič spopadel s to hudo boleznijo. Zdravijo ga isti zdravniki. Začel bo s terapijami, izvidi pa so pokazali, da so se metastaze pojavile le na enem mestu. Kaj drugega zaenkrat niti ne vemo. Vem, da je moj sin borec, a sem mislila, da je bolezen že premagal, zato mi je zelo težko,” je povedala Viktorija Mihajlović.

Komentari

Vaš komentar