Ibrahimović bo za 40. rojstni dan izdal novo knjigo

Nogomet 1. Jul 202111:32 > 11:37
Zlatan Ibrahimović
(Foto: Reuters/Daniele Mascolo)

Zvezdnik nogometnega kluba Milana Zlatan Ibrahimović bo letošnjega oktobra praznoval svoj 40. rojstni dan, ki ga bo obeležil tudi z izdajo nove knjige. "Svojo preteklost sem vam že razkril, v novi knjigi pa bom še vse ostalo,” napoveduje Šved.

Kot poroča športni časnik La Gazzetta dello Sport, Zlatan Ibrahimović pred pričetkom nove sezonepripravlja novo knjigo. Po uspešnici “Jaz sem Zlatan Ibrahimović”, ki jo je izdal pred desetletjem, že svojo drugo.

“O svoji preteklosti se vam že pripovedoval. Veste kako igram. V tej knjigi pa vam bom razkril vse ostalo. Tudi, kaj sem se naučil v življenju,” je razkril nogometni zvezdnik, ki bo knjigo predvidoma izdal oktobra, ko bo tudi dopolnil 40 let.

“Če vam je bil všeč Ibra s Sanrema, boste to našli v novi knjigi. So trenutki v mojem življenju in športni karieri, ki jih nisem še nikoli razkril. Pri svojih 40 letih želim svetu razkriti svoje vrednote, stroga življenjska pravila in trenutke, zaradi katerih sem postal najboljši nogometaš na svetu. A razkril bom tudi neznane podrobnosti iz svoje kariere. Na primer dogovor s klubom, ki je propadel na dan podpisa pogodbe. Če se to ne bi zgodilo, danes ne bi bil v Milanu,” je povedal Ibrahimović.

švedski nogometaš je sicer v začetku tedna predstavil tudi napovednik svojega biografskega filma, ki naj bi v kinematografe prispel letošnjega septembra.

Komentari

Vaš komentar