Novi dresi Milana med navijači burijo duhove

Nogomet 5. Apr 202212:28 > 12:31
Zlatan Ibrahimović je s povezano glavo še nekoliko začinil nov modni poskus Milana. FOTO: Guliverimages.

Milan je včeraj v italijanskem prvenstvu zgolj remiziral proti Bologni (0:0) in izgubil pomembni točki v lovu na naslov (na vrhu ima zdaj le še točko prednosti pred Napolijem). V Italiji duhov po tekmi ne buri samo spodrsljaj, ampak tudi novi dresi, v katerih so včeraj zaigrali Zlatan Ibrahimović in druščina.

“Novi dresi so zmes energije in mode, ki je integrirana v moderno nogometno kulturo, da bi ustvarila nekaj posebnega,” so pred dnevi, ko so predstavili garnituro novih dresov, zapisali pri Milanu, a komentarji navijačev po “debiju” novih Puminih dresov na tekmi proti Bologni so drugačni. Izrazito negativni.

“Mislil sem, da gre za prvoaprilsko šalo,” je na enem izmed družabnih omrežjih zapisal eden od navijačev.

“Kaj se je zgodilo? Vam je zmanjkalo barve?”

“Nogometaši Milana so videti kot natakarji.”

“Slabo. Res zelo slabo. Nič čudnega, da niste zmagali. Še dobro, da ste s tako groznimi dresi sploh osvojili vsaj točko.”

Takšni in podobni komentarji na račun dizajna novih dresov so se po tekmi vrstili Twitterju, Instagramu, Facebooku in drugje.

Na srečo jeznih navijačev nogometaši Milana dresov novih dresov ne bodo nosili prepogosto. Predstavljajo namreč šele četrto garnituro dresov.

Takšne drese bodo nosile tudi nogometašice Milana, ki so jih prvič oblekle dan pred tem, model na predstavitvi pa je bil izkušeni Francoz Olivier Giroud. En stane okroglih sto evrov. Bi ga kupili?